Barion Pixel

Nő napra lepd meg Kedvesed vagy Párodat

Nőnap közeleg, és itt az idő, hogy különlegessé tegyük az év egyik legszebb ünnepét a Nőknek! Mi lenne, ha idén egy kicsit másképp köszöntenéd a különleges nőt az életedben? És mi lenne, ha egy olyan ajándékkal lepnéd meg, amely örök élményt ad neki?

Egyedi élmény

Különleges tanfolyamok lehetőséget adod a szerettednek hogy új készségeket sajátítson el vagy éppen hobbiját fejlessze tovább!

Személyre szabott ajándék csomag

Az alap csomag része egy kezdő csomag is, amely kifejezi a szeretetedet és figyelmedet

Fejlődés és kreativítás

A tanfolyamok lehetőséget kínálnak az új készségek elsajátítására és a kreativitás kibontakoztatására!

Egyedi tanúsítvány

A résztvevők egy személyre szabott tanúsítványt kapnak az elvégzett tanfolyamról, amely méltó emléke lesz a Nőnapon kapott ajándékhoz

Nőnapra ajándékozz egyedi élményt!

Adj egy kis extrafényt a Nőnaphoz egy meglepetés tanfolyammal és a hozzá tartozó alap csomaggal! Tanfolyamaink segítségével lehetőségük lesz kibontakozni, fejleszteni és egy olyan élmény részeseivé válni, amely örökké velük marad. Válaszd ki a Párod/kedvesed  kedvelt témáit, legyen az  műszempilla  építés, műköröm építés vagy hajhosszabbítás

1, Nézd meg az ajándékcsomagjainkat!

Szempilla hosszabbító tanfolyam

30.000 Ft

Szempilla hosszabbító Továbbképzés

$ 100.00

Hajhosszabbító tanfolyam

$ 100.00

2, Majd válaszd ki a tanfolyamhoz tartozó alapcsomagot!

Műszempilla Alapcsomag

Szempilla alapcsomag

30.000 Ft

Rólunk mondták

"Nagyon jó hangulatú volt a műszempilla oktatás és minden információt megkaptam az általam felrakott kérdésekkel kapcsolatban! Ajánlom másoknak is!"
Szokola Melinda
“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Client Name

Megrendelem a nőnapi ajándékot

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli

A következő tanfolyamon szeretnék részt venni:*
*
A Fashion Nails adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési tájékozatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.