Műszempillás csomagok

Komplett Szempilla-hosszabbító kezdőcsomag összesen 29.990Ft-ért!

Kezdőcsomag tartalma:

Műszempilla: Mix, Premium, C ívű, Silk, soros Pillák, tálcás kiszerelésben. Természetes ívű, puha tapintású  szempillák. Hosszabbítás után elbűvölő természetes szempillák.
Vastagság: 0,15 mm. Hossz: 8mm-től – 16mm-ig.
Méret összeállítás: 8mm/2sor, 9mm/2sor, 10mm/2sor, 11m/2sor, 12mm/2sor, 13mm/2sor, 14mm/2sor, 15mm/1sor, 16mm/1sor
  
Szempilla Ragasztó, Lash&Lashes Highper Flexi Glue, 5ml:
Professzionális irritáció és párolgás mentes szempilla ragasztó. Jellemzője a gyors, 1-3 másodperces kötési idő,ultra erős kötési energia, 5-6 hét kötési tartósság.
Szempilla előkezelő folyadék, 15g:
Előkezelő folyadék, közvetlenül a ragasztó használata előtt, az eredeti szempillák előkezelésére, zsírtalanítására alkalmazható. Lerövidíti a kötési időt, tartósabbá teszi a kötést. Az alkoholos előkezeléssel ellentétben, nem roncsolja a szempilla szerkezetét.
Ragasztó leoldó eltávolító gél, krém 15g:
Professzionális, szempilla ragasztó eltávolító, leoldó szer.
Jade kő:
A szempilla ragasztó egyenletesen elterül rajta, nem folyik szét, a szempilla könnyen belemártható a ragasztóba. A kő speciális jellemzője miatt (hűvös), lassítja a felhasznált ragasztó anyag kipárolgását. A ragasztó nem tapad meg a kő felszínén, így a felesleg egyszerűen és gyorsan eltávolítható róla.
Hajlított szempilla csipesz, Vetus:
Kiváló minőségű, magas krómtartalmú rozsdamentes acélból készült szempilla csipesz. Erősen hajlított formájának köszönhetően megkönnyíti a szempillák szétválasztását.
Egyenes szempilla csipesz, Vetus:
Kiváló minőségű, magas krómtartalmú rozsdamentes acélból készült szempilla csipesz. Anyagának és precízen megmunkált felületének köszönhetően, használatával könnyedén helyezheti fel a kiválasztott szempillákat. Anti-magnetikus, antisztatikus, antiallergén.
Öntapadós Szemalátét, 5 pár:
Szemalátét matrica. Nagyon vékony, selyem, szöszmentes, nem foszló, nem bolyhosodó öntapadós szemalátét matricák kifejezetten a szempilla hosszabbításhoz kifejlesztve. Enyhén ívelt selyem felülettel, hogy pontosan illeszkedjenek az alsó szemhéjhoz. Eltávolítása egyszerű, nem kell tépni, rángatni az érzékeny szem alatti területről, így sokkal kényelmesebb a vendégnek, mint a ragasztószalag használata.
Összetétele : selyem pamut (sima anyagból, szálmentes), természetes növényi ragasztó (nincs stimuláció a bőrnél és könnyen eltávolító), papír alap.
Szempilla kefe, 10 db:
A szempillaszálak kifésülésére; ciklámen dekor szár, ciklámen kefe.
3M Irritációmentes Ragasztószalag (plastic):
Antiallergén, 3M ragasztószalag. Érzékeny bőrű vendégeknél, az alsó pillák leragasztására használhatjuk a zselés alátétpárnák helyett.

Összesen: 29.990 Ft

"*" a kötelező mezőket jelöli

A következő tanfolyamon szeretnék részt venni:*
*
A Fashion Nails adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési tájékozatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

További képzéseink

Műkörmős oktatás

Műköröm
oktatás

 • Elméleti és gyakorlati oktatás
 • Hétvégi tanfolyam
 • Díjnyertes szakoktatókMűszempilla oktatás

Szempilla hosszabbító
továbbképzés

 • Volume Pick up technika
 • 2D-től 6D-ig
 • Szolgáltatásod bővítéséreSzempilla lifting
oktatás

 • 1 napos oktatás
 • Anyagok és eszközök biztosítása
 • Kezdőcsomag vásárlására lehetőség

Hajhosszabbító tanfolyam

Hajhosszabbító
oktatás

 • Több technika egy tanfolyam alatt
 • Profi fodrászok oktatják
 • Kedvezmények