Barion Pixel

Diszkógömb, a legújabb köröm őrület! 

2023-ban új köröm őrület  jelent meg, ami visszamutat a 70-es évekbe. Abban az időben voltak nagy divatok a diszkógömbök, amelyek csillogtak és villogtak, forogtak. Ezeket próbálják meg most a körmökön visszaadni. 

Mi ez a műkörömtrend pontosan? 

  • Alapja  a semleges színek és sok csillámpor, és ezt minden színben lehet használni! 
  • Egyszerű, de annál látványosabb körmöt eredményez.

Nagy előnye ennek a körömtrendnek, hogy ezt akár otthon is el lehet készíteni és nem kell ezzel műkörmöshöz menni! Erről a műkörömtrendről azért is érdemes tudni, mert az idei, 2023-as műkörömtrendekben nagyon sok olyan technika van, amit otthon nem lehet elkészíteni, így mindenképpen el kell menni műkörmöshöz. 

Mi kell ehhez a diszkógömbös technikához? 

Használj egy semleges alapot, ami neked a legjobban tetszik, legyen az bézs, rózsaszín, barack vagy akár bármely pasztell árnyalat. Ha ez már a körmödön van, akkor jöhet a csillámporos lakk, ami szintén bármilyen színű lehet. A csillámporon túl akár straszt is használhatsz ehhez a diszkógömbös technikához! 

Sztárok is ezt a körömtrendet követik? 

Igen! Mostanában sorban jönnek a filmes gálák, ahol szebbnél szebb ruhákban, kiegészítőkben és körmökben jelennek meg a sztárok.  Van, aki kicsit szolidabban, van aki már bátrabban, színben viseli ezt a diszkógömb körömtrendet.

Mikor és mihez lehet viselni a diszkógömb körömtrendet?

Bármikor és bármihez el lehet készíteni ezt a körmöt, mert alapvetően minden színben el lehet készíteni. Ennek a diszkógömb körömtrendnek az egyszerűsége lesz, ami miatt egész tavasszal sokan fogják használni. Még az is fogja tudni használni, aki akkut időhiánnyal rendelkezik vagy hirtelen jött eseményhez kell valami szép körmöt produlkánia és szereti a csillogást, mint a filmekben. 

Szeretnél te is visszatérni a 70-es évekhez? Akkor nem kell mást tenned, mint gyere el te is egy műkörmös tanfolyamunkra, ahol az alap csomagot is meg tudod vásárolni! A tanfolyam után már akár magadnak, de még a barátnődnek is el tudod készíteni ezt a csodaszép, csillogó diszkógömb körmöt!