5 tipp, hogy miért menj el műszempilla tanfolyamra!

A műszempilla használata az elmúlt több, mint 10 évben egyre népszerűbb a nők körében, hiszen a szép pillák segíthetnek abban, hogy egy nő önbizalommal és csinosan érezze magát. 

“A szem a lélek tükre” szokták mondani! Ez miatt, mint szolgáltató fontos lehet számodra, hogy műszempilla felhelyezést egy tanfolyam keretében sajátítsd el. 

Azonban, ha szeretnél profi szinten műszempillákat készíteni, érdemes lehet részt venni egy műszempilla tanfolyamon. Akkor is érdemes lehet egy tanfolyamon részt venni ha már gyakorlatod van a műszempilla  felhelyezésben, mert a tudást frissíteni is kell. Ez a szakma is folyamatosan fejlődik, új pillák vagy éppen eszközök jelennek meg, amiket érdemes megismerni. 

És íme 5 ok, hogy miért vegyél rész egy pilla tanfolyamon:

  1. Új technikákat tanulhatsz meg: Egy műszempilla tanfolyamon olyan szakemberektől tanulhatsz, akik már évek óta dolgoznak a területen. Így a saját tapasztalatukból is átadnak számodra.  Új technikákat sajátíthatsz el tőlük, amiket  Te is hasznosítani tudsz majd a munkád során. 
  2. Megtanulod, hogyan helyezheted fel biztonságosan a műszempillákat: A műszempilla felhelyezésének  érdekében alap tudnivalókkal kell rendelkezi, ilyen a ‘steril’ környezet, a munkaasztal tisztántartása és az alkalmazott ragasztók használatának technikája terén. Ezen ismeretek birtokában biztosíthatod a leendő vendégeid  számára, hogy az általad elvégzett műszempilla felhelyezés biztonságos és a körülmények is ideálisak.
  3. Szakmai tapasztalatok bővítése: A műszempilla tanfolyamok nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy megismerj másokat, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek vagy hasonló munkakörben dolgoznak. Ezek a kapcsolatok további munkalehetőségekhez, tanulási lehetőségekhez és akár barátságokhoz is vezethetnek.
  4. Növelheted az ügyfél körödet: A műszempilla tanfolyam elvégzése révén növelheted az ügyfélkörödet. Ha olyan szolgáltatást tudsz nyújtani, ami magas színvonalú és biztonságos, a hozzád járó vendégek elégedettek lesznek, és az üzleted is növekedni fog.
  5. Jövedelem növekedés: Ha tevékenységi körödbe felveszed a  műszempilla felhelyezést, akkor bővíteni tudod a szolgáltatási körödet, így  magasabb jövedelemre tehetsz szert. Egy műszempilla tanfolyam elvégzése révén növelheted a szakmai tudásodat, így pedig magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthatsz, amelyekért többet is kérhetsz.

Ha érdekelnek a tanfolyamaink akkor küldd el jelentkezésedet az alábbi űrlapon:

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli

A következő tanfolyamon szeretnék részt venni:*
*
A Fashion Nails adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési tájékozatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.