Műköröm tanfolyam elvégzésének előnyei

A műköröm tanfolyam egy olyan oktatási program a Fashion Nails Szépségápolási Oktató 

Központban, amely a műköröm készítés és díszítés technikáira fókuszál. Az elmúlt több, mint 14 évben számos ilyen tanfolyamot indítottunk tanulóink  számára, ahol minden esetben a köröm és ezzel kapcsolatos díszítések álltak a középpontban. 

A tanfolyam során a tanulók széles körű ismereteket szereznek a műköröm elkészítéséről és esetleges helyrehozásáról. A tanfolyamunkon részletesen megtanítjuk az eszközök használatát és az ügyfelekkel való kommunikációt is. 

Műköröm tanfolyam elvégzésének előnyei? Mégis milyen előnyökkel jár?  

Az első és legfontosabb előny az, hogy a műköröm tanfolyamunk során a tanulóink  egy nagyon specifikus tudást sajátíthatnak el, amit fontos részletesen  megtanulni mert itt minden apró lépés fontos. Értjük itt a köröm formázását, fertőtlenítését is. 

A műköröm készítés és díszítés az elmúlt évek során egyre népszerűbb,  ezt is az bizonyítja, hogy több, mint 14 éve oktatja iskolánk a műköröm építést. 

Műköröm tanfolyam elvégzésének előnyei

A műköröm tanfolyam elvégzése lehetővé teszi, hogy a tanulóink megfelelő tudást kapjanak a műköröm építéssel kapcsolatosan, így magabiztosan kínálhatják  a vendégkörükben  ezt a szolgáltatást is.  

Nagyon fontos, hogy a műköröm tanfolyam elvégzése során  megtanítjuk a tanulóinknak, hogyan óvják meg a köröm egészségét. Már a műköröm  tanfolyam során  is fontos, hogy a tanulóink megtanulják hogyan kell  megfelelően sterilizálni az eszközöket és  ezzel biztosítani a vendég körmeinek  a biztonságát. 

A tanfolyamunk  során a tanulók  megtanulják az egészségügyi előírásokat, biztonsági protokollokat, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres és biztonságos műköröm építéshez.

A műköröm készítése és díszítése nagyon jövedelmező lehet, és a tanfolyam során azt is megtanulják a tanulóink, hogyan lehet sikeresen működtetni egy műkörmös szalont. A tanulóink megtanulják, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel, hogyan lehet növelni  vendégeik számát.

A műköröm tanfolyam elvégzése továbbá lehetőséget ad arra is, hogy a szakmájukban tovább a műköröm építők folyamatosan fejlődjenek. A műköröm készítése és díszítése sokkal összetettebb folyamat, mint amit gondolnak sokan róla, ezért szakmai továbbfeljődés miatt is javasolt a folyamatosan induló tanfolyamaink egyikén részt venni. 

Jelentkezz most műkörmös tanfolyamra

"*" a kötelező mezőket jelöli

A következő tanfolyamon szeretnék részt venni:*
*
A Fashion Nails adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési tájékozatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.